30 Mayıs 2010 Pazar

GİTSEM DE DÖNMESEM...



Keşke ben de böyle hiç bilmediğim diyarlara turist olsam. Maceradan maceraya atılsam. Gitsem de dönmeyiversem. Yanıma da sevdiceğimi alarak... Çok sıkıldım çok. Ruhum beklemekten yoruldu, bedenim beklemekten gitgide şişiyor - gerçek anlamda kilo alıyorum-
Ruhunuzu karartmak gibi olmasın diyeceğim ama benim ruhum çok karanlık sanırım bu aralar :(

Fashiongonerogue

MARİE CLAİRE FARKIYLA KARA YAZ

Her tarafın cıvıl cıvıl olduğu, tepeden tırnağa renklendiğimiz, çiçeklendiğimiz şu günlerde size kara bir haberim var : Bu yaz plajlarda herkes yasa girecek =) Evet bu yazın bikini, mayo türünde plaj giysisi trendlerinden biride siyahlara bürünmek. Marie Claire Italia öyle buyurmuş. İnanmazsanız bakın =)
Ben de daha geçen sezon harika bir siyah bikini almıştım. İyiki de almışım. Siyah her zaman number one =) Fotolar Daniel Gabbay'ın kadrajından Marlena Szoka farkıyla...
fashiongonerogue

Cannes Film Festivali - kim ne giymiş?

Cannes Film Festivali'nde ünlüleri tuvaletlerinin, şıkır şıkır gece elbiselerinin içinde boy gösterdiğini hepimiz gördük, inceledik. Bir de buların dışında Cannes'a davetli olup da daha normal kıyafetlerle törene, sonrasında veya öncesindeki partilere iştirak edenler vardı. Ben de onların içinden en beğendiklerimi sizler için seçtim ve gösteriyorum =) Bakalım siz de beğenecek misiniz ?



29 Mayıs 2010 Cumartesi

AKSESUARLIK AYAKKABILAR

Çok bilindik bir gerçek var. O da şudur ki kadınlar için ayakkabıları değerlidir. Bir çok kadın alışverişte giysi ya da diğer şeylerden ziyade ayakkabı almaya düşkün. Peki siz de ayakkabılarına düşkün hanımlardan biriyseniz eğer bu çok değer verdiğiniz biricik pabuçlarınızın hep gözünüzün önünde olmasını istemez misiniz? Hem de Biblo niyetine :) Evinizi süslemek için ayakkabılarınızı kullanmaya ne dersiniz?
Mesela Miu Miu'larınızla sehpayı süslemeye


Ya da çalışma masanızda kitaplığınızda her gün Chloe'lerinizle göz göze gelmeye

Ya da givenchy'lerle odayı prenses odasına çevirmeye ne dersiniz?



Çok dekoratif duran bu vintage görünümlü dolabın evi bu şekilde süslemesine kimse hayır demez herhalde. Bunu beğendim =)
Umarım ilham verici olmuştur. =)
kaynak

GÖRÜNTÜSÜ BİLE YETER

Bir görsel şölene hazır mısınız? Öyle ürünler var ki sadece bakmak bile hayranlık uyandırmaya yetiyor ve sırf görüntüsü için bile sahip olmak isteyebiliyorsunuz. İşte tasarım harikası ürünlerden bazıları.
Sürmeye kıyılmaz...
California çağırıyor =) -Essence-


Allık değil iğne oyası =)
Turkuaz ferahlığı. Georgio Armani far.

İlk aşk gibi: pek masum pek romantik =)




Bu yazın modası. Technomarine...
Favorim bu.
Umarım beğenmişsinizdir...

Vogue.es

TURKUAZ VE JESSİCA BİEL


Biliyorum sürekli turkuaz rengi ile ilgili postlar atıyorum ama napıyım her yerde gözüme gözüme sokmasınlar onlarda :P Takılar ayrı güzel Jessica Biel ayrı... Ayrıntılarıyla takılar:


Justjared

Halle Berry Stili


Oldum olası hem fiziğini hem yüzünü hem de stilini beğendiğim hatunlar arasındadır Hall Berry. Ancak bu fotoyu daha çok üstündeki bluza istinaden yayınlıyorum =) Çok beğendim. Çantasını da es geçmemek gerek tabii
justjured

Vee işte Rihanna'dan Te Amo Video klip açılışı :)

vE İŞTE RİHANNA'nın kayışı kopardığı an :) O sebeple gece yarısı yayınlıyorum :P


28 Mayıs 2010 Cuma

Sex and the City (biliyorum gına geldi ama bunu seveceksiniz :))

Evet biliyorum her blogda en az bir yazı okudunuz bununla ilgili. Evet biliyorum gına geldi =) Evet biliyorum diziyle hiç alakası olmayanlar bile dizideki tüm karakterlerin ismini ezberden sayabilecek pozisyonda. Napalım, tüketim kültürü işte :) Dizi sağlam piyasa yaptı ve reklam üstüne reklam alıyor. Hatta şuan ben bile bedavadan reklamını yapıyorum, onlar para kazanıyor =)
Neyse konuştukça postu batırıcam. En iyisi susayım da konuya geçelim.
Herkes birşeyler gösteriyor, bari ben de sizlere baş tacımız(!) Carrie'nin unutulmaz giysilerini gösteriyim :)




Sondan başlayalım Sex and the City - 2 filmiyle bütünleşen o elbise =)

Birinci filmde giydiği gelinlik... Tavuskuşu tüyüne hastayım =)



Dizide giydiği benm favorim olan kıyafetlerinden biri bu. daha doğrusu kemer elbise ikilisinin yarattığı uyumu beğeniyorum =)





Ve işte tütü'süyle Carrie...



Bu kombinde favorilerimden. Her parçasıyla



Bu güzel kreasyonda ilk filmden...


Oscar de la Renta. Hımmm =)





Ve benim için Carrie ile özdeşleşen kıyafet. Bu elbiseye bayılıyorum =)

İşte böyle sevgili okuyucular. Aslında şu Mr. Big ile ilk beraber olduğu geceki kıyafet de bence dizinin makus tarihi açısından oldukça önemli bir parça ama maalesef bn onu bulamadım =)
Şimdilik bunlarla yetiniverin garii =)

posh24ün katkılarıyla