1 Temmuz 2010 Perşembe

Mimimimimmmimimimimm

Merhaba millet!!!

Bir kaç gündür yoktumm. Bilmem yokluğumu fark ettiniz ve beni özlediniz mi!? O_o ama ben sizleri özledim ve yine aranıza bomba gibi döndüm. Neden mi yoktum? Çünkü İstanbul'dan pek çok en sevgili arkadaşım gelmişti de ondan. Onunla hasret giderdik ve gezdik, tozduk, eğlendik =) Bu arada tabiki blogumu da unutmadım ve onun için de harika çalışmalar yaptım. Sanırım arkadaşım uğurlu geldi ve onunla birlikteyken blog adına bir ilki daha yaşadım ;P Bir bloggerla tanıştımm ve çok da mutlu oldum. Onunla ilgili de süper bir postum var: "Beni bekleyin anacım" diyorum vee hemen esas konuma geçiyorum.

Aaa! Bu arada şimdi farkettim, bir ilki daha yaşamışımki ama ben: Mystery dışında birisi beni mimlemişşş ^_^ hehe. Yaşasın Mystery bu sefer ilk ben seni mimleyebileceğim :))
Daha yeni blogunu keşfettiğim ve tanıştığım blogger arkadaşım Ayşhenur beni mimlemiş sağolsun. Çok teşekkür ederim Ayshenur'cuğum. Senin de benim için bir ilk olduğunu bilmeni isterim. Heheheh
Bakalım Ayshenur benim hakkımda neler merak etmiş ;)

ENÇOK NERELERDEN ALIŞVERİŞ YAPARSIN?


İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde olmadığımdan dolayı her mağazaya ulaşma imkanım olmuyor ancak kendi memleketimde en çok alışveriş yaptığım yerler Koton, diğer bazı yerel mağazalar ve tabiki PAZAAARR :)) Çok seviyorum giysi pazarlarını :)

DOLABINDAKİ EN İT PARÇA HANGİSİ?


Yani herhalde harem pantolonum, İstanbul'dan aldığım vintage görünümlü çantam ve çiçekli üstlerimdir.



KAÇ ÇİFT AYAKKABIN VAR?

Şu an giydiğim iki babetim, iki topuklu ayakkabım, bir dolgu topuklu ayakkabım, bir sandaletim, iki converse'im var. Kısmetse bir tane daha sandalet eklenecek yakında aralarına :))



DOĞALLIK MI YOKSA KOKOŞLUK MU?

Kokoşluk tabi kii :P



EN ÇOK SEVDİĞİN VE BEGENDİĞİN TASARIMCI?

Alexander McQueen



EN ÇOK KULLANDIĞIN AKSESUAR?

Küpesiz dolaştığımda kendimi boşlukta hissediyorum. Valla artık alışkanlık da değil bağımlılık oldu :) Şu sıralar yüzüksüz de çıkmıyorum. Tabi çantasız bir kadın susamsız bir simit gibidir felsefesine inananlardanım :) Bu felsefeyi şu an uydurdum ve pek tabi ki yazın vazgeçilmezi gözlük :)



ÇANTANDA BULUNMASI GEREKEN 5 ŞEY?

Önem sırasına göre; cüzdanım, mp3üm, cep telefonum, gözlüğüm, rujum.



EN ÖNEMLİ GÜZELLİK ÖNERİN?

Uyku,uyku ve uyku...


MİMLEDİKLERİM,
mystery ( eğer istersen tabi tatlım)
Zuzu
Cemre
Lydia
Ömür
Eğer isterseniz tabii kızlar. Şimdiden kolay gelsin.

Dip Not: Aslında uzun uzadıya bir post hazırlamadan bunun haberini vermeyecektim ama Styleboom'un 5 kişiye Koton'dan hediye çeki çekilişini ben kazandımm veee dün elime ulaştı. :)) Pek bir sevinidirik olduğum için bunun haberini de sizlerle paylaşmadan edemedim şimdi :P Güle güle harcayayım değil mi ^_^. Teşekkürler Styleboom.




4 yorum:

Mystery dedi ki...

canım teşekkür ederim bu mim gelmemişti bana evet ilk sen mimledin beni hadi bakalım :) en kısa zamanda yazıcam, söz :)

Ayshenur dedi ki...

ilkin olmam güzel:)

cokta güzel cvplar aldım cnm merci;)
ayrıca indirim cekinide güle güle harca cok güzeldi bu sezon kotonda!

Tropik Rûya dedi ki...

Mystery: Ben teşekkür ederim canııımm :) Baktım da çok da güzel yanıtlamışsın.

Ayshenur: Evet, benim için de öyle :) Teşekkür ederim tatlım. Bakalım. En yakın zamanda gidip alışverişimi tamamlamayı düşünüyorum :P

Mystery dedi ki...

ooooo canıım o senin güzelliğin :))