27 Haziran 2010 Pazar

DEKORASYON İÇİN HARİKA FİKİRLER

Eminim hepinizin evinde çok eskidiği için kullanılamaz hale gelmiş, demode ve çirkin görünen eşyalar vardır. Bu bazen bir dolap olur bazen sandalye bazen bir sandık ya da bir masa... hatta bazen koskocaman bir oda bile olabilir. Ve artık o eskiyen "şey" her ne ise öyle çok gözünüze batar ki ya tamamen kurtulmak istersiniz ya da o "şey"e sihirli birşeyler olmasını :)) ama bildiğiniz gibi hiçbir sihir kendi kendine gerçekleşmez. İşte bazı insanlar bunun öyle iyi farkındadır ki artık o eskiyen, kullanılmaz hale gelen eşyaya da kıyamadıklarından olacak, kendi sihirlerini kendileri yaratmaya karar verirler vee biraz da yetenekleri varsa voila !!! Gözlerinize inanmayacağınız yenilikte ve güzellikte şeylerle karşılaşmaya hazır olun :) Hepinizin etrafında böyle insanlar vardır biliyorum.
Ben de şimdi sizleri böyle sihirli işlerle uğraşan ve yine böyle insanların yaptıklarını bizlerle paylaşan bir siteyle tanıştırmak istiyorum. Daha doğrusu arada bir ondan gördüklerimi de burada paylaşmayı düşünüyorum :)) http://www.designspongeonline.com/

Ben bu yapılanı görünce hayran kaldım. Bakalım siz de beğenecek misiniz ?

Gördüğünüz gibi çok da kullanılmayan ve görüntü kirliliğine sebep olan küçücük bir balkonu nasıl da güzelleştirmişler ve kullanılır hale getirmişler. Azıcık boya ve tahtalarla harikalar yaratmışlar :) Muhtemelen şu masa olarak da kullanılabilen duvara montelenmiş tahtalar hazırdır diye düşünüyorum ama yani rahatlıkla 3 kişinin beraber kahvaltı yapabileceği ya da birşeyler içebileceği bir alan yaratmışlar. Bence muhteşem olmuş. Böyle restorasyon olaylarını ben çok seviyorum, peki ya siz ?

1 yorum:

Ayshenur dedi ki...

tatlım mimlendinnnn:):):)