26 Mayıs 2010 Çarşamba

EMEL SAYIN TIRNAK PROJESİ - 2

Bu kız da yapcak bir şey bulamıyor, ısıtıp ısıtıp önümüze tırnak postu koyuyor diyeceksiniz ama inanın ki öyle değil, sevgili okuyucum =) Aslında size göstermek istediğim bir kaç "kendin yap" nam-ı diğer DIY projem hazır da beklemekte. Kezâ "kombin" köşesine de ağırlık vermek istiyorum ama yeni bir fotoğraf makinesi almayınca o konuda elim kolum bağlı şu anda. :D Neyseki kandırdım babamı. Az kaldı istediğim fotoğraf makinesini aldırtmamama, ondan sonra bol bol benim çektiğim fotoları da bol bol beni de göreceksiniz bu blogda =) Şimdilik flu flu çıkmış tırnak fotolarıyla idare etmek zorundayız anlayacağınız :S Gelelim kıytırık fotolarımıza ;

Şimdi ben telden çktiğim için bu fotoğraflarda rengin güzelliği pek belli olmuyor maalesef ama siz yine de bir deneyin derim ben. Fotoya aldanmayın yani. Çok güzel bir mavi elde edeceksiniz çünkü sonunda. Evet, bu rengide iki rengi karıştırarak elde ettim. flormar 313 ile Gabrini- elegant 30 numarayı karıştırarak. Ve bunun sürülüşü de kalıcılığı da bir önceki yaptığım şu tupe renk dedikleri griden çok daha iyi :=)


Bu fotodaki renge daha yakın.
Bu da öyle can sıkıntısından diğer elime sürdüğüm =) Golden rose'un şeker pembesi ojesi ile ki galiba numarası 11, geçen sefer oluşturduğum gri. Onun da yapılışını şurada göstermiştim. Ehh, denemek isteyene şimdiden kolay gelsin diyorum =)

2 yorum:

üzüm kuşu dedi ki...

ne beğenirdim emel sayının ellerini:) renklerde çok güzel canım güle güle kullan:)

Tropik Rûya dedi ki...

=) çok beğeneni var hakikaten canım =) teşekkür ederim ^_^